Oficiální pravidla Omaha Pokeru

Omaha High Poker (také známý jako Omaha High) je nejoblíbenější pokerová hra v Bet-at-Home casino. Existují 2 typy her Omaha Hi:

- Limit Omaha High (existuje speciální limit sázek, který se znovu nastavuje v každém kole a v každé hře).

- Pot Limit Omaha High (hráč může vsadit, co je v banku).

Hra

Omaha High Poker používá to, čemu se říká dealer button, aby ukázal teoretického dealera pro každou handu. Po dokončení každé handy se tlačítko posune ve směru hodinových ručiček na dalšího aktivního hráče podle standardních pokerových pravidel. Tento hráč se nazývá „dealer“ dané kombinace. Ještě předtím je tu ale nová karetní hra

1. kolo

První osoba u stolu se stane dealerem a dostane tlačítko dealera. Nová hra začíná posunutím tlačítka ve směru hodinových ručiček na dalšího hráče. Hráč vedle buttonu / dealera musí vložit malý blind. Ve všech online pokerových hernách je malý blind zaokrouhlen dolů na nejbližší dolar. Například v $% / 10 Omaha High by měl být malý blind 2,5 $ podle vzorce. Místo toho je zaokrouhleno na nejbližší dolar, takže malý blind je v tomto případě 2 dolary. Protože se však jedná pouze o vodítko, lze velikost malé rolety změnit.

Hráč nalevo od malého blindu musí vložit velký blind. V určitých situacích může velký blind vložit více než jeden hráč. To je případ, kdy se připojí nový hráč a hra již začala. Tento hráč bude mít možnost vložit big blind na začátku své další hry nebo počkat na svůj tah (určený pohybem tlačítka), když je na něm řada vložit big blind.

Sázky lze uzavírat pomocí následujících možností – Bet, Call a Raise. Každý hráč má také možnost odhodit (složit). Tyto parametry jsou dostupné každému hráči v závislosti na akcích dalších hráčů. První hráč (v prvním kole nalevo od velkého blindu) má možnosti: vsadit, dorovnat a navýšit. Následující hráči také dostanou příležitost dorovnat a navýšit. Call znamená sázku na stejnou částku jako předchozí hráč. Zvýšit znamená zvýšit sazbu.

Aby zůstali ve hře, musí každý hráč vložit do banku alespoň stejnou částku peněz jako předchozí hráč. Musí existovat limit na množství a počet sázek na hráče na kolo. Počet sázek na konkrétní kolo již byl zmíněn. Limity a počet sázek najdete v sekci Standardní pravidla.

2. kolo

Po flopu a v každém následujícím kole jedná jako první aktivní hráč nalevo od buttonu. Druhé kolo také omezuje sázky a zvyšuje. Za cenu 10/20 $ za každých 10 $ vsazených ve druhém kole. Když říkáme, že sázky jsou omezeny na 10 USD, týká se to jediné sázky 10 USD, takže pokud člen vsadí, je to 10 USD a zvýšení bude 20 USD, včetně další sázky. a odpověď hráče na další sázku. Sázky lze uzavírat pomocí následujících možností – Bet, Call a Raise. Každý hráč má také možnost odhodit (složit). Tyto parametry jsou dostupné každému hráči v závislosti na akcích dalších hráčů.

Po tomto kole je rozdána čtvrtá společná karta – tomu se říká tah.

3. kolo

Třetí kolo začíná hráčem nalevo od tlačítka a má vyšší limit pro sázky a navýšení. Když říkáme, že sázky jsou omezeny na 20 USD, týká se to jedné sázky 20 USD, to znamená, že pokud účastník vsadí sázku 20 USD, navýšení bude odpovídajícím způsobem 40 USD (včetně dodatečné sázky a dorovnání z předchozí sázky hráče ). Sázky lze uzavírat pomocí kterékoli z možností – Bet, Call a Raise. Kombinace těchto možností jsou hráči dostupné v závislosti na akcích předchozího hráče. Hráč, který učinil první sázku (hráč nalevo od tlačítka), bude mít možnost vsadit.

Poté je rozdána pátá společná karta – říká se tomu river.

4. kolo

Čtvrté a poslední kolo začíná znovu s hráčem nalevo od buttonu a sázky a navýšení jsou opět omezeny. Když říkáme, že sázky jsou omezeny na 20 USD, týká se to jedné sázky 20 USD, to znamená, že pokud účastník vsadí sázku 20 USD, navýšení bude odpovídajícím způsobem 40 USD (včetně dodatečné sázky a dorovnání z předchozí sázky hráče ). Sázky lze uzavírat pomocí kterékoli z možností – Bet, Call a Raise. Kombinace těchto možností jsou hráči dostupné v závislosti na akcích předchozího hráče. Hráč, který učinil první sázku (hráč nalevo od tlačítka), bude mít možnost vsadit.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

GRAJ W AUTOMATY ONLINE

Play Slots Online